David Petraeus, implicat în obţinerea custodiei copilului surorii gemene a lui Jill Kelley

David Petraeus, implicat într-un scandal sexual care l-a determinat să demisioneze de la şefia CIA, a intervenit în favoarea surorii gemene a lui Jill Kelley, una dintre protagonistele cazului, când aceasta a încercat să obţină custodia fiului ei, a anunţat marţi avocata acesteia.

270 afișări
Imaginea articolului David Petraeus, implicat în obţinerea custodiei copilului surorii gemene a lui Jill Kelley

David Petraeus (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Natalie Khawam, în vârstă de 37 de ani, sora geamănă a lui Jill Kelley - din Florida, care a condus FBI să descopere în mod întâmplător că Petraeus întreţinea o relaţie extraconjugală, a evocat în faţa presei o "perioadă dificilă pentru (ea şi) familie" şi şi-a exprimat "susţinerea necondiţionată" faţă de sora sa, afectată de scandal.

Alături de ea, avocata sa Gloria Allred, specialistă în cauze feminine, a vrut să explice "de ce fostul director CIA, generalul David Petraeus, şi soţia sa au furnizat o declaraţie scrisă sub jurământ în lupta (clientei sale) pentru custodia" fiului ei, în vârstă de trei ani.

"Natalie consideră că este important ca publicul să înţeleagă de ce generalul Petraeus şi soţia sa au depus amândoi o declaraţie şi au susţinut-o în procedura sa", a declarat avocata. "Amândoi o cunoşteau personal pe Natalie de mai mulţi ani şi au avut mai multe ocazii să îi vadă împreună. Ei au susţinut-o pe Natalie în faţa judecătorului, spunând ce mamă minunată este", a continuat ea.

Tânăra brunetă, care s-a prezentat în faţa presei foarte machiată şi purtând o rochie mulată, le este "foarte recunoscătoare că nu au abandonat-o atunci când avea cea mai mare nevoie" de ajutor, a declarat Allred, care a refuzat să comenteze pe tema scandalului Petraeus.

Natalie Khawam a consacrat scurtul ei comunicat, citit la microfon, surorii sale, Jill Kelley, faţă de care s-a declarat "de nedespărţit". "Jill m-a iubit şi susţinut în timp, iar eu o voi iubi şi susţine necondiţionat", a declarat ea.

Cazul altui general de patru stele, John Allen, comandantul Forţelor NATO în Afganistan (ISAF), care ar fi întreţinut o corespondenţă "deplasată", la limita "flirtului", cu Jill Kelley, nu a fost comentat. Şi el ar fi susţinut-o pe Natalie Khawam printr-o declaraţie, în faţa judecătorului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici