Decizie drastică într-o ţară, după ce numărul de cazuri a crescut alarmant. Circulaţia trenurilor va fi suspendată până la mijlocul lunii august

Căile ferate indiene au declarat joi că vor rambursa toate biletele rezervate pentru trenurile obişnuite în perioada 1 iulie - 12 august, deoarece cazurile de coronavirus din ţară au explodat la o lună după ce guvernul a început să relaxeze unele dintre restricţiile impuse în martie. Doar trenurile speciale anunţate în mai şi iunie vor circula, a spus căile ferate.

4396 afișări
Imaginea articolului Decizie drastică într-o ţară, după ce numărul de cazuri a crescut alarmant. Circulaţia trenurilor va fi suspendată până la mijlocul lunii august

Decizie drastică într-o ţară, după ce numărul de cazuri a crescut alarmant. Circulaţia trenurilor va fi suspendată până pe 12 august

Serviciile feroviare, în afară de mişcarea unor mărfuri esenţiale, au fost oprite brusc la sfârşitul lunii martie, într-un efort de a controla virusul care a îngheţat aproape întreaga activitate economică.

Cu un număr de cazuri coronavirus în creştere şi cu incertitudinea cu privire la momentul în care se vor relua serviciile normale, oficialii au spus că vor să restituie toate biletele rezervate pentru trenurile obişnuite. Înainte de blocare, căile ferate circulau în jur de 12.000 de trenuri în fiecare zi, transportând 20 de milioane de persoane.

India a înregistrat joi un număr record de 16.922 noi, ducând cazuri totale în ţară la aproape 500.000 şi  aproximativ 15.000 de decese.

Doar Statele Unite, Brazilia şi Rusia au mai multe cazuri. Iar totalul de infectări este de cinci ori mai mare decât cel al Chinei, care are o populaţie de dimensiuni similare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici