Depozit de bancă din Suedia, prădat cu ajutorul unui elicopter

O grupare de hoţi a furat o sumă de bani dintr-un depozit de bancnote al băncii Västberga din Suedia, pătrunzând în clădire de pe acoperiş, unde hoţii au aterizat cu un elicopter.

23 afișări
Imaginea articolului Depozit de bancă din Suedia, prădat cu ajutorul unui elicopter

Depozit de bancă din Suedia, prădat cu ajutorul unui elicopter (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Hoţii au fost surprinşi de poliţişti, dar au reuşit să fugă cu elicopterul, fără să devină violenţi. Aparatul de zbor a fost găsit, apoi, abandonat într-o pădure din nordul capitalei suedeze.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei din Stockholm, cel puţin doi bărbaţi au fost văzuţi în afara elicopterului, intrând în clădire după ce au spart geamurile de pe acoperiş. Ulterior, s-au auzit mai multe explozii din interiorul clădirii.

Hoţii s-au întors, apoi, pe acoperiş, având mai mulţi saci plini cu bancnote şi au reuşit să fugă de poliţiştii care au ajuns la sediul depozitului tot cu un elicopter, dar care a aterizat la sol.

Reprezentanţii băncii nu au putut să estimeze suma furată de hoţi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici