Descinderi ale carabinierilor în tabere de romi din Roma

Autorităţile italiene au efectuat joi o serie de controale în tabere de romi din Roma, arestând cel puţin 26 de persoane, relatează site-ul Libero-news.

24 afișări
Imaginea articolului Descinderi ale carabinierilor în tabere de romi din Roma

Descinderi ale carabinierilor în tabere de romi din Roma (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În tabăra ilegală din zona Idroscalo (Roma) au fost arestaţi cel puţin 14 cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 23 şi 47 de ani, suspectaţi de furtul energiei electrice.

În tabăra Tor San Lorenzo di Ardea, au fost verificaţi aproximativ 100 de marocani şi români, fiind arestate zece persoane a căror naţionalitate nu a fost dezvăluită.

Într-o baracă abandonată din tabăra Casilino 900, agenţii italieni au descoperit suma de 65.000 de euro, furată la 12 februarie în suburbia Ardea, în acest caz fiind arestat un cetăţean italian.

Un rom de 26 de ani, tot din tabăra Casilino 900, a fost arestat pentru furtul unei maşini.

De asemenea, un rom de origine sârbă a fost arestat în apropierea Gării Centocelle, bărbatul având de ispăşit o pedeapsă privativă de libertate.

Într-un alt caz, doi români au fost arestaţi miercuri seara de poliţia feroviară din Roma după furtul unui telefon mobil pentru înapoierea căruia ceruseră 200 de euro.

Citeşte şi:

Zeci de tabere ilegale din zona Romei, demolate în urma violurilor comise de imigranţi

Doi români, reţinuţi în Italia în cazul violării unei tinere de 14 ani la Roma

Roma: O fată de 14 ani a fost violată, suspecţii fiind romi est-europeni

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici