Descoperire ciudată: o armă a fost găsită îndesată într-un pui, pe un aeroport

Oficialii americani din domeniul transporturilor au anunţat online că au găsit un pasager care a încercat să introducă ilegal o armă în avion, ascunzând-o într-un pui crud, scrie BBC.

1347 afișări
Imaginea articolului Descoperire ciudată: o armă a fost găsită îndesată într-un pui, pe un aeroport

FOTO Twitter

Complotul a fost dejucat de ofiţerii Administraţiei pentru Securitatea Transporturilor (TSA) de la Aeroportul Fort Lauderdale-Hollywood din Florida.

Arma călătorului a fost reperată înainte de îmbarcare, îndesată în interiorul păsării şi învelită în hârtie.

Ofiţerii TSA au glumit pe Instagram că schema "nu a fost nici măcar pe jumătate gătită".

Oficialii nu au dezvăluit cine a pus la cale planul, dar fotografiile postate pe Instagram de către TSA au arătat ofiţerii examinând pasărea în interiorul unei zone de control a aeroportului, înainte de a scoate arma şi de a o despacheta.

Oficialii TSA au glumit şi au recurs la jocuri de cuvinte în postare, cu referinţe la gătit şi la apropiata sărbătoare de Ziua Recunoştinţei.

Armele de foc nu sunt interzise pe liniile aeriene americane, dar trebuie înregistrate, să fie descărcate şi plasate într-un container cu capac închis.

Anul trecut, TSA a declarat că a confiscat un număr record de arme de foc de la pasageri pe aeroporturile din SUA. Aproximativ 85% dintre cele confiscate erau încărcate, a precizat agenţia.

Călătorii din întreaga lume şi-au exprimat uneori exasperarea faţă de natura strictă a securităţii aeroportuare.

Dar ofiţeii ilor TSA au descoperit tot felul de chestii bizare de-a lungul anilor, de la o drujbă depozitată în bagajele de mână în New Orleans, o grenadă de mână găsită în New York şi ceva ce agenţia a numit un "burrito cu metamfetamină" în Houston.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici