DESCOPERIRE neaşteptată în metroul din New York: "E greu să rămâi surprins, însă aşa ceva a fost prea mult" - VIDEO

Un rechin mort a fost descoperit într-un vagon de metrou în oraşul New York, au confirmat oficialii regiei de tranport, citaţi de BBC News în pagina electronică.

3122 afișări
Imaginea articolului DESCOPERIRE neaşteptată în metroul din New York: "E greu să rămâi surprins, însă aşa ceva a fost prea mult" - VIDEO

DESCOPERIRE neaşteptată în metroul din New York: "E greu să rămâi surprins, însă aşa ceva a fost prea mult" (Imagine: Captura video)

Neaşteptatul pasager, cu o lungime de aproximativ 1.2 metri, a fost găsit sub un rând de scaune dintr-un metrou din Queens, potrivit BBC News.

Conductorul a rugat pasagerii să părăsească vagonul iar trenul şi-a continuat drumul până la capătul liniei, unde un supervizor a aruncat peştele.

Porumbei şi chiar oposumi au ajuns în vagoanele de metrou din New York până acum, însă niciodată un rechin, au declarat oficialii reţelei de transport.

Cu toate acestea, provenienţa sa este un mister.

Isvett Verde, din cartierul Brooklyn, New York, care a fotografiat rechinul, a declarat că a observat că în vagonul gol al trenului "mirosea puternic a peşte".

"E greu să rămâi surprins deoarece se întâmplă multe lucruri ciudate în oraşul acesta, însă aşa ceva a fost un pic prea mult", a declarat ea pentru BBC.

Alte poze ale descoperirii exotice din metrou au devenite virale, inclusiv cea în care rechinul apare cu o ţigară în gură alături de un tichet de metrou şi o cutie de energizant.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici