Detectiv de droguri la Scotland Yard cercetat pentru că fuma iarbă

Julian Bennett (63 de ani), comandant Bennett la Scotland Yard, este omul care,în urmă cu şase ani, a conceput strategia de „toleranţă zero” asupra drogurilor a poliţiei municipale din Londra.

152 afișări
Imaginea articolului Detectiv de droguri la Scotland Yard cercetat pentru că fuma iarbă

Fostul comandant al Scotland Yard Julian Bennett

Potrivit unei femei care a locuit cu el câteva luni, Julian Bennett, în vârstă de 63 de ani, obişnuia să aprindă un rost de îndată ce se trezea, umplând baia cu fum. A luat inclusiv ciuperci halucinogene, iar uneori dispărea noaptea, pentru a lua mai multe droguri.

Era foarte dezordonat, până la punctul în care femeia („nu ştiam că este poliţist, credeam că e traficant de droguri”) a decis să plece să locuiască în altă parte.

Bennett a fost şi comandantul Bennett de la Scotland Yard, omul care, în urmă cu şase ani, a conceput strategia de „toleranţă zero” asupra drogurilor a poliţiei municipale din Londra.

Acum este suspendat, judecat de Comisia de Disciplină. Neagă acuzaţiile femeii, dar refuză un test de urină. Motivează că a luat o cantitate foarte mică de canabinoizi ca terapie pentru o presupusă paralizie facială.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici