Dîncu, despre informaţiile privind remanierea sa: Dau senzaţia că nu funcţionează Apărarea

Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a declarat, miercuri, că informaţiile privind remanierea sa sunt „fake news” şi vulnerabilizează sistemul de apărare, pentru că dau senzaţia de nesiguranţă.

681 afișări
Imaginea articolului Dîncu, despre informaţiile privind remanierea sa: Dau senzaţia că nu funcţionează Apărarea

Dîncu, despre informaţiile privind remanierea sa: Dau senzaţia că nu funcţionează Apărarea

Întrebat despre posibila sa remaniere din Guvern, Vasile Dîncu a spus că nu i-a reproşat nimeni nimic până acum, nici premierul, nici preşedintele, nici preşedintele PSD.

„Titlurile acestea care apar pe surse fără nicio sursă identificabilă şi care se repetă, când e vorba de ministrul Apărării şi în timpul acestui război hibrid au o anumită direcţie, o anumită semnificaţie, pot fi înţelese, pentru că încerci să dai o senzaţie de nesiguranţă, că politica este greşită sau că cineva a greşit în sistemul de apărare sau că nu funcţionează apărarea”, a spus Dîncu.

Ministrul Apărării a spus că nu există, în prezent, discuţii despre remanierea vreunui membru al Guvernului.

„Evident, am discutat şi cu premierul despre aceste lucruri. Nimeni nu a pus problema unei remanieri în Guvern. Nu numai despre mine, dar nici despre altcineva. Nu s-a pus această problemă. Nimeni nu este bătut în cuie, nimeni nu a dat un concurs pentru funcţia de ministru. În momentul în care îţi spune partidul care te-a propus sau preşedintele partidului sau premierul, preşedintele României – în cazul nostru, la Apărare, că trebuie să laşi locul altuia, asta este un lucru normal. Deocamdată este un fake news care a funcţionat destul de bine”, a mai spus Vasile Dîncu.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici