Discursul lui Trump a fost întrerupt de o aeronavă F16 care a interceptat un avion civil. Cum s-a terminat incidentul

  • Mitingul lui Donald Trump cu alegătorii din Arizona a fost întrerupt de un incident aviatic
  • Un avion de vânătoare F16 a interceptat un avion civil
  • Preşedintele Trump a comentat incidentul:„Priviţi, e un mic spectacol”.
1361 afișări
Imaginea articolului Discursul lui Trump a fost întrerupt de o aeronavă F16 care a interceptat un avion civil. Cum s-a terminat incidentul

Preşedintele american Donald Trump a avut programat un miting electoral pentru campania prezidenţială în Arizona dar un incident aviatic i-a întrerupt discursul.

Un avion de vânătoare F-16 din cadrul forţei de pază şi protecţie a preşedintelui Trump a interceptat un avion civil care zbura în zonă.

Trump şi-a întrerupt discursul şi a declarat: „Priviţi, ei dau preşedintelui un mic spectacol!”

Avionul civil nu a reacţionat la semnalizările de interceptare ale avionului F16 conform NORAD, iar pilotul de pe F-16 i-a atras atenţia folosind rachete de semnalizare.

Forţele aeriene americane instituie zone de interdicţie aeriană temporare acolo unde se află preşedintele SUA, ca măsură de securitate.

NORAD nu a oferit informaţii despre proprietarul avionului civil implicat în incident.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici