DISPARIŢIA zborului MH370: Fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparţine avionului malaysian dispărut - VIDEO

Un fragment de fuselaj găsit pe Insula Reunion este al avionului Boeing 777 malaysian dispărut din martie 2014, anunţă premierul Malaysiei, Najib Razak.

41577 afișări
Imaginea articolului DISPARIŢIA zborului MH370: Fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparţine avionului malaysian dispărut - VIDEO

DISPARIŢIA zborului MH370: Fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparţine avionului malaysian dispărut (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Cu adâncă tristeţe trebuie să anunţ că o echipă internaţională de experţi a confirmat că fragmentul de fuselaj găsit pe Insula Reunion aparţine Cursei aeriene MH370", a declarat premierul Najib Razak într-o conferinţă de presă organizată miercuri seară, potrivit CNN.

"Acum avem dovada materială că avionul care efectua Cursa MH370 a sfârşit tragic în Oceanul Indian", a spus premierul Malaysiei.

Fragmentul de fuselaj, care are lungimea de doi metri şi este parte a eleronului unei aripi, a fost găsit săptămâna trecută pe o plajă din zona Saint-André, pe Insula Réunion.

"Cred că mergem în direcţia rezolvării misterului zborului MH370", declara săptămâna trceută Abdul Aziz Kaprawi, adjunctul ministrului malaysian al Transporturilor.

Pe fragmentul de fuselaj găsit pe o plajă din insula franceză La Reunion este scrisă seria "657 BB". "Seria confirmă că este vorba de un fragment al unei aeronave Boeing 777. Informaţia a fost confirmată de compania Malaysia Airlines", a spus oficialul guvernamental.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines (zborul MH370) a dispărut pe 8 martie 2014, în timp ce se deplasa din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). La bordul avionului erau 239 de persoane, considerate decedate.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici