Dmitri Medvedev, noi ameninţări: "Rusia are puterea de a-i pune pe toţi duşmanii noştri obraznici la locul lor"

Rusia are puterea de a pune la locul lor inamicii conduşi de Statele Unite, iar Moscova va zădărnici complotul rusofob al Occidentului de a dezbina Rusia, a declarat joi unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai preşedintelui Vladimir Putin.

88590 afișări
Imaginea articolului Dmitri Medvedev, noi ameninţări: "Rusia are puterea de a-i pune pe toţi duşmanii noştri obraznici la locul lor"

Dmitri Medvedev, noi ameninţări: "Rusia are puterea de a-i pune pe toţi duşmanii noştri obraznici la locul lor"

Dmitri Medvedev, care a fost preşedinte între 2008 şi 2012 şi este în prezent secretar adjunct al Consiliului de Securitate al Rusiei, a declarat că Statele Unite au alimentat o rusofobie "dezgustătoare" în încercarea de a îngenunchea Rusia şi apoi de a o sfâşia.

"Nu va funcţiona - Rusia are puterea de a-i pune pe toţi duşmanii noştri obraznici la locul lor", a declarat Medvedev.

Nu este prima dată când fostul preşedinte rus lansează ameninţări de la începutul invaziei.

"Aveţi grijă cum vorbiţi, domnilor! Şi nu uitaţi că, în istoria omenirii, războaiele economice s-au transformat destul de des în războaie reale", a scris el recent pe Twitter.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici