Dmitri Peskov: întoarcerea Crimeei în Ucraina este imposibilă, peninsula aparţine Rusiei

1904 afișări
Imaginea articolului Dmitri Peskov: întoarcerea Crimeei în Ucraina este imposibilă, peninsula aparţine Rusiei

Wikipedia Commons

Kremlinul a comentat planul chinez pentru Ucraina: detaliile acestuia fac obiectul unei analize atente, este un proces lung şi stresant.

În acelaşi timp, în prezent nu există condiţii prealabile pentru negocierile privind Ucraina, iar operaţiunea specială se îndreaptă spre obiectivele sale, a spus Peskov.

Principalele declaraţii ale lui Dmitri Peskov:

◾️ Rusia nu vede acum nicio condiţie prealabilă pentru ca situaţia din jurul Ucrainei să meargă într-o direcţie paşnică, ceea ce duce la continuarea operaţiunii speciale;

◾️ Kremlinul nu comentează publicaţiile despre presupusul incident de la aeroportul de lângă Minsk;

◾️ Putin şi Lukaşenko au un dialog bogat pe o bază continuă, Kremlinul nu raportează despre fiecare contact;

◾️ Kremlinul monitorizează îndeaproape situaţia din Transnistria;

◾️ Întoarcerea Crimeei în Ucraina este imposibilă, peninsula este parte integrantă a Rusiei;

◾️ Kremlinul acordă o atenţie deosebită planului Chinei de soluţionare paşnică a conflictului din Ucraina. Detaliile planului trebuie analizate cu atenţie ţinând cont de interesele tuturor părţilor;

◾️ Occidentul are un deficit de obiecte pentru noi sancţiuni, dar acestea vor continua;

◾️ Noile liste de sancţiuni ale UE, care includ pe Roshal şi Moskalkova, sunt absurde

Putin va fi marţi la Lubyanka şi va vorbi la consiliul din cadrul Serviciului Federal de Securitate. ️

Armata ucraineană va fi pregătită să lanseze o contraofensivă în primăvară, iar reprezentantul Direcţiei Principale de Informaţii, Vadym Skibitsky, a spus că unul dintre obiective va fi o încercare de „a introduce o pană în frontul rus din sud, între Crimeea şi Rusia continentală”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici