Doi bărbaţi au primit oferte de lucru datorită asemănării lor cu Obama

Indonezianul Ilham Anas şi britanicul Ryan Skeggs au devenit celebri şi au primit oferte de lucru pentru că seamănă cu preşedintele ales al Statelor Unite, Barack Obama, relatează Daily Mail în ediţia electronică.

15 afișări
Imaginea articolului Doi bărbaţi au primit oferte de lucru datorită asemănării lor cu Obama

Fotograful indonezian Ilham Anas (Imagine: Daily Mail)

Ilham Anas, un fotograf în vârstă de 34 de ani, a început deja să câştige bani datorită asemănării sale cu noul preşedinte american, Barack Obama. Acesta a apărut chiar şi pe coperta unei reviste din Indonezia, cu o zi înaintea ceremoniei de învestitură a lui Obama.

El a început să primească diferite oferte de lucru la scurt timp după ce Obama, în vârstă de 47 de ani, a fost ales preşedinte al Statelor Unite, în noiembrie.

"Când Obama a câştigat alegerile, colegii mei s-au gândit să facă o glumă, m-au pus să îmbrac un costum şi o cravată şi au făcut fotografii cu mine pozând drept Obama", declară Anas. "Fotografiile au început să circule foarte rapid pe Internet. A fost fenomenal. Atunci am fost contactat de posturi de televiziune şi de o agenţie de publicitate", a adăugat el.

Asemănarea, din anumite unghiuri, cu Barack Obama, l-a adus în atenţia unui post de televiziune, care vrea să îl distribuie într-un videoclip publicitar pentru o companie farmaceutică din Filipine. "Nu m-am gândit niciodată că voi apărea în reclame pentru televiziune, dar s-a întâmplat", a declarat acesta.

Ryan Skeggs, în vârstă de 28 de ani, din Knebworth, Marea Britanie, este o altă persoană care seamănă cu Obama. El foloseşte pudră de talc în păr pentru a încerca să ascundă diferenţa de vârstă dintre el şi Obama.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici