Doi cetăţeni români răniţi uşor în urma accidentului din Ungaria

Doi cetăţeni români, dintre care un copil, au suferit leziuni uşoare în urma accidentului rutier petrecut, joi dimineaţă, pe autostrada M1 Budapesta - Viena, a declarat, pentru MEDIAFAX, Albert Robu, ataşat de presă la Ambasada României în Ungaria.

5 afișări

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate două maşini şi un tir înmatriculate în România, precum şi autoturisme din alte state.

Albert Robu a precizat că unul dintre autoturismele înmatriculate în România, la bordul căruia se aflau trei persoane de cetăţenie română, membre ale aceleiaşi familii, a fost acroşat de un tir înmatriculat în Serbia. În urma incidentului, două dintre persoanele de cetăţenie română, soţia şi copilul şoferului, au suferit leziuni uşoare, fiind sub supraveghere la un spital din Budapesta.

Ceilalţi români implicaţi în accident nu au fost răniţi, a spus Albert Robu, precizând că evenimentul s-a produs joi dimineaţă la ora locală 11.00 (12.00, ora României) pe autostrada M1 Budapesta-Viena, la kilometrul 28.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici