Doi copii au fost răniţi în urma unui atac în apropierea unei şcoli din Germania

Două fete au fost rănite în urma unui atac, luni dimineaţă, în drumul lor spre şcoală în sud-vestul Germaniei, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

986 afișări
Imaginea articolului Doi copii au fost răniţi în urma unui atac în apropierea unei şcoli din Germania

Doi copii au fost răniţi într-un atac în apropierea unei şcoli din Germania

Purtătorul de cuvânt a declarat că nu poate oferi mai multe detalii despre atac, care a avut loc în Illerkirchberg, un oraş cu aproximativ 5.000 de locuitori situat la vest de Munchen.
 
Cotidianul german Bild a relatat anterior că atacatorul ar fi avut asupra sa un cuţit.
 
După ce a ajuns la faţa locului şi a acordat îngrijiri celor două fete grav rănite, poliţia a constatat că suspectul fugise într-o clădire vecină, a declarat Wolfgang Juergens, purtător de cuvânt al poliţiei din oraşul german Ulm, pentru postul local de televiziune SWR.
 
Persoanele din interiorul clădirii au fost reţinute, însă nu se ştie câte persoane au fost găsite şi dacă vreuna dintre ele este suspectul atacatorului, potrivit Reuters.
 
„Tot ce va urma va ieşi din ancheta în curs de desfăşurare", a spus el.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici