Doi copii din Marea Britanie, condamnaţi la detenţie pe termen nedefinit pentru tortură

Doi fraţi din Marea Britanie, în vârstă de 11 şi, respectiv, 12 ani, au fost condamnaţi la detenţie pe termen nedeterminat, cu minimun cinci ani de închisoare, după ce au torturat doi băieţi de nouă, respectiv 11 ani.

15 afișări

Potrivit The Independent, agresorii, din South Yorkshire, şi-au atras victimele într-o pădure, în aprilie 2009 şi le-au supus la o oră şi jumătate de violenţe şi umilinţe sexuale.

Copii au fost obligaţi să mănânce urzici, să se agreseze sexual unul pe altul, au fost dezbrăcaţi, strangulaţi şi loviţi cu cărămizi de către cei doi fraţi.

Victima de 11 ani a fost grav rănită după ce o parte a unei chiuvete i-a fost aruncată în cap.

Asociaţiile pentru protecţia copilului au cerut reducerea sentinţei pentru fraţi, însă procurorul general al Scoţiei a respins posibilitatea, arătând că dosarul este unul "cu adevărat şocant" şi că cinci ani este o sentinţă mică pentru cei doi.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici