Doi cosmonauţi ruşi şi un astronaut american au aterizat pe Pământ

Doi cosmonauţii ruşi şi un astronaut american au aterizat miercuri pe Pământ. Ei vin de pe Staţia Spaţială Internaţională şi au călătorit cu o racheta rusească, potrivit programului stabilit în urmă cu mult timp.

545 afișări
Imaginea articolului Doi cosmonauţi ruşi şi un astronaut american au aterizat pe Pământ

Doi cosmonauţi ruşi şi un astronaut american au aterizat pe Pământ

Capsula în care se aflau cei trei bărbaţi a aterizat miercuri în Kazahstan. În ciuda tensiunilor dintre SUA şi Rusia, întoarcerea astronautului de la NASA a decurs fără probleme, a anunţat Sky News.

Înainte de a reveni pe Pământ, Vande Hei a declarat că „oamenii au probleme pe Pământ. Pe orbită... suntem un singur echipaj", a spus el, adăugând că ISS este un simbol al „prieteniei şi cooperării şi... al viitorului explorării spaţiului".

De asemenea, el a doborât recordul pentru persoana care a petrecut cel mai mult timp fără oprire la bordul staţiei, cu 355 de zile.

Vande Hei se va întoarce în Texas, după ce va fi verificat de echipa medicală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici