Doi israelieni, răniţi în urma unui atac armat produs în Cisiordania

Doi cetăţeni israelieni au fost răniţi, unul fiind în stare gravă, într-un atac armat produs duminică în teritoriul palestinian Cisiordania, pe fondul situaţiei extrem de tensionate.

121 afișări
Imaginea articolului Doi israelieni, răniţi în urma unui atac armat produs în Cisiordania

Sursa foto: Profimedia

Un islamist palestinian a tras focuri de armă spre un vehicul israelian, în apropierea orăşelului palestinian Huwara, situat în apropiere de Nablus, în nordul Cisiordaniei.

Doi israelieni au fost răniţi în atac, unul fiind în stare gravă, au declarat surse medicale citate de cotidianul The Times of Israel.

Autorităţile israeliene suspectează că este vorba de un atac terorist. Armata israeliană îl caută activ pe autorul atacului, conform site-ului Ynetnews.com.

Violenţele s-au amplificat în ultimul an în Cisiordania şi în Ierusalimul de Est, pe fondul activităţilor israeliene de colonizare şi după o serie de atacuri palestiniene. De la începutul acestui an, 85 de palestinieni au fost ucişi în operaţiuni israeliene sau în timp ce încercau să comită atacuri. De asemenea, 14 israelieni au fost ucişi în atacuri palestiniene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici