Doi militari ruşi, capturaţi în Siria de Stat Islamic: Într-o filmare, unul dintre ei pare să aibă arsuri pe faţă/ Moscova respinge informaţiile

Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat marţi o înregistrare video în care sunt prezentaţi doi militari ruşi capturaţi în Siria, relatează site-ul agenţiei Reuters.

38559 afișări
Imaginea articolului Doi militari ruşi, capturaţi în Siria de Stat Islamic: Într-o filmare, unul dintre ei pare să aibă arsuri pe faţă/ Moscova respinge informaţiile

Doi militari ruşi, capturaţi în Siria de Stat Islamic: Într-o filmare, unul dintre ei pare să aibă arsuri pe faţă/ Moscova respinge informaţiile

Cei doi militari ruşi au fost capturaţi în timpul confruntărilor din zona Deir al-Zor, anunţă organizaţia teroristă sunnită.

În înregistrarea video, cei doi militari apar îmbrăcaţi în haine de culoarea gri, iar unul pare să aibă arsuri pe faţă.

Unul dintre militari vorbeşte în limba rusă.

Rusia a trimis militari în Siria pentru a oferi asistenţă Administraţiei Bashar al-Assad în conflictul cu grupuri insurgente şi teroriste.

Moscova respinge informaţiile privind capturarea unor militari ruşi de către reţeaua Stat Islamic

Ministerul rus al Apărării a negat, marţi seară, informaţiile privind capturarea a doi militari ruşi în Siria, în contextul în care organizaţia teroristă Stat Islamic a difuzat o înregistrare în care a prezentat doi presupuşi ostatici ruşi.

"Toţi militarii ruşi desfăşuraţi în Siria îşi îndeplinesc sarcinile", a transmis Ministerul rus al Apărării, potrivit agenţiei Tass.

"Nu au existat incidente de genul capturării de prizonieri sau pierderi de vieţi omeneşti în zona Deir al-Zor ori în alte provincii siriene", subliniază Ministerul rus al Apărării.

Reţeaua teroristă Stat Islamic a difuzat marţi o înregistrare video în care sunt prezentaţi doi presupuşi militari ruşi capturaţi în Siria.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici