Doi morţi şi opt răniţi, după ce un bărbat a intrat cu maşina într-o piaţă din Albania

Două persoane au murit şi alte opt au fost rănite, după ce un bărbat, diagnosticat cu o formă de paralizie a membrelor inferioare, a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat într-o piaţă din centrul Albaniei, în apropiere de capitala Tirana, informează agenţia de presă AP.

417 afișări
Imaginea articolului Doi morţi şi opt răniţi, după ce un bărbat a intrat cu maşina într-o piaţă din Albania

Doi morţi şi opt răniţi, după ce un bărbat a intrat cu maşina într-o piaţă din Albania (Imagine: en.wikipedia.org)

Potrivit poliţiei albaneze, bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost diagnosticat cu paraplegie (n.r. - paralizie completă a membrelor inferioare).

Incidentul a avut loc duminică, atunci când a pierdut controlul asupra autovehicului şi a intrat într-o piaţă din Fushe-millot, la 45 de kilometri nord de capitala Tirana.

În urma incidentului, două persoane în vârstă care vindeau produse în piaţă au fost ucise. Alte opt persoane au fost rănite şi au fost transportate la spital.

Poliţia albaneză a precizat că maşina nu era modificată corespunzător pentru a fi condusă de o persoană cu o astfel de afecţiune şi că nu trecuse inspecţia tehnică.

Şoferul a fost reţinut de politişti pentru investigaţii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici