Doi paramedici din Marea Britanie au fost răniţi după ce au fost atacaţi de un pacient

  • Echipajul unei ambulanţe a fost atacat de un pacient, în Marea Britanie.
  • Doi paramedici au suferit răni grave după ce au fost atacaţi cu un cuţit.
  • Un bărbat de 52 de ani a fost reţinut.
305 afișări
Imaginea articolului Doi paramedici din Marea Britanie au fost răniţi după ce au fost atacaţi de un pacient

Doi paramedici din Marea Britanie au fost răniţi FOTO Profimedia

Doi paramedici ai echipajului unei ambulanţe au suferit răni grave după ce au fost înjunghiaţi de un pacient, în Marea Britanie, afirmă surse citate de BBC News.
 
Cei doi paramedici fuseseră solicitaţi să intervină la o locuinţă din zona Stephens Close, în districtul britanic Wolverhampton.
 
Ajunşi la faţa locului, aceştia au fost atacaţi cu un cuţit, suferind răni grave.
 
Presupusul autor al atacului a fost imobilizat de către poliţiştii chemaţi de urgenţă, care au utilizat un dispozitiv Taser.
 
Poliţia a anunţat că presupusul autor al atacului, un bărbat de 52 de ani, este rănit şi a fost reţinut.
 
Autorităţile încearcă să afle motivul atacului. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici