Doi poliţişti din New York au fost împuşcaţi în timp ce se aflau în misiune

Doi ofiţeri de poliţie din New York au fost împuşcaţi luni seara în Bronx, dar vieţile lor nu sunt puse în pericol, a anunţat departamentul de poliţie din acest oraş, citat de CNN.

324 afișări
Imaginea articolului Doi poliţişti din New York au fost împuşcaţi în timp ce se aflau în misiune

Doi poliţişti din New York au fost împuşcaţi în timp ce se aflau în misiune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ofiţerii răspundeau la un jaf într-un magazin. Ei aveau descrierea suspectului şi în momentul în care au vrut să oprească maşina, au fost împuşcaţi, unul în cot şi celălalt în spate, a precizat poliţia.

Atacatorul este în continuare în libertate, a adăugat departamentul, afirmând însă că este posibil ca acesta să fi fost împuşcat.

Poliţia a încercuit imediat zona şi a trimis întăriri. "Acesta a fost un cartier agitat în anii '90 şi este şi astăzi", a declarat John Cardillo, fost ofiţer de poliţie care a patrulat în zonă. "Furturile erau ceva comun când lucram aici şi erau multe împuşcături. Indivizi înarmaţi cu predispoziţia de a împuşcat pe cineva", a explicat el.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici