Doi reprezentanţi de rang înalt din China şi Coreea de Nord au discutat despre relaţiile bilaterale

Un Înalt diplomat chinez, Wang Yi, şi ministrul nord-coreean de Externe, Ri Yong Ho, s-au întâlnit miercuri la Phenian pentru a discuta relaţiile bilaterale şi problemele din Peninsula Coreeană, a anunţat Ministerul de Externe al Chinei, relatează site-ul agenţiei Reuters.

253 afișări
Imaginea articolului Doi reprezentanţi de rang înalt din China şi Coreea de Nord au discutat despre relaţiile bilaterale

Doi reprezentanţi de rang înalt din China şi Coreea de Nord au discutat despre relaţiile bilaterale

Ministerul chinez de Externe a anunţat printr-un comunucat publicat pe site-ul său că Wang Yo a felicitat cele două Corei pentru întâlnirea de succes.

China sprijină pe deplin angajamentul Coreei de Nord de a denucleariza Peninsula Coreeană, precum şi decizia sa de a-şi concentra eforturile pe dezvoltarea economică.

"Sperăm că dialogul dintre Republica Populară Democrată Coreeană şi Statele Unite se va încheia cu succes şi că vor fi făcute progrese substanţiale", a declarat Wang, potrivit comunicaţiei.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici