Doi români care transportau ilegal 13 imigranţi clandestini arestaţi în Austria - presă

Doi români acuzaţi că transportau ilegal 13 imigranţi clandestini, inclusiv şapte copii, au fost arestaţi în nordul Austriei, în apropierea frontierei cu Germania, informează postul public de televiziune austriac, ORF.

1714 afișări
Imaginea articolului Doi români care transportau ilegal 13 imigranţi clandestini arestaţi în Austria - presă

Doi români care transportau ilegal 13 imigranţi iranieni, arestaţi în Austria - presă (Imagine Hepta / Mediafax Foto)

Doi români acuzaţi că transportau ilegal 13 imigranţi extracomunitari, inclusiv şapte copii, au fost arestaţi în nordul Austriei, în apropierea frontierei cu Germania, informează postul public de televiziune austriac ORF şi site-ul Nachrichten.at.

Un şofer român în vârstă de 43 de ani a fost oprit de poliţie, pentru un control de rutină, în nordul Austriei, în zona St. Martin im Mühlkreis, în apropierea frontierei cu Germania.

În autoutilitara condusă de român au fost descoperiţi şapte copii şi şase adulţi fără vize de călătorie în Uniunea Europeană, precizează ORF.

Conform site-ului Nachrichten.at, imigranţii clandestini sunt irakieni.

Un alt român, în vârstă de 39 de ani, care se deplasa cu un alt vehicul pentru a distrage atenţia autorităţilor austriece a fost arestat pentru complicitate la trafic de persoane.

Imigranţii clandestini, care cel mai probabil urmau să fie duşi în Germania, au fost cazaţi temporar într-un centru pentru azilanţi din Austria.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici