Doisprezece români acuzaţi de furturi din locuinţe, arestaţi în sudul Italiei

Autorităţile italiene au destructurat o grupare infracţională specializată în furturi din locuinţe, arestând 12 cetăţeni români în regiunea Sicilia, informează site-ul agenţiei Ansa.

965 afișări
Imaginea articolului Doisprezece români acuzaţi de furturi din locuinţe, arestaţi în sudul Italiei

Doisprezece români acuzaţi de furturi din locuinţe, arestaţi în sudul Italiei

Gruparea infracţională acţiona în provinciile siciliene Palermo, Messina, Agrigento şi Trapani, pe baza unor informaţii furnizate de românce care lucrau ca menajere.

Românii sunt acuzaţi de furt calificat, după ce au spart zeci de case din sudul Italiei, pagubele fiind de zeci de mii de euro.

Şefii grupului infracţional erau Costantin S. şi Costantin I., arestaţi alături de alţi zece români.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici