Donald Trump a afirmat la Davos că speră să aibă un dialog cu Rusia

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, vineri, înainte de a ţine un discurs în cadrul Forumului Economic Mondial de la Davos, că speră să aibă un dialog cu Moscova, informează site-ul agenţiei de ştiri Tass.

332 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a afirmat la Davos că speră să aibă un dialog cu Rusia

Donald Trump a afirmat la Davos că speră să aibă un dialog cu Rusia

Donald Trump a făcut această declaraţie aflându-se la Davos, în Elveţia, unde va participa la Forumul Economic Mondial.

Întrebat de reporteri dacă are în plan să construiască un dialog cu Rusia, preşedintele Donald Trump a afirmat: "Sperăm!".

Biroul Federal pentru Investigaţii (FBI), Senatul SUA şi Camera Reprezentanţilor anchetează cazul ingerinţelor Rusiei în campania electorală şi presupuse contacte între apropiaţi ai preşedintelui Donald Trump şi oficiali ruşi, iar procurorul special Robert Mueller coordonează investigaţiile.

Donald Trump ar fi cerut, în luna iunie a anului 2017, demiterea lui Robert Mueller, apoi ar fi renunţat la demers după ce un consilier al Casei Albe a refuzat să transmită această directivă.

Cel puţin trei membri ai fostei echipe de campanie electorală a preşedintelui Donald Trump - Paul Manafort, Rick Gates, George Papadopolous - sunt investigaţi în acest caz.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici