Donald Trump a anunţat că este dispus să îşi facă testul de coronavirus

  • Donald Trump s-a declarat pregătit să îşi facă analiza pentru depistarea coronavirusului.
  • Preşedintele SUA a dat asigurări să se simte "foarte bine".
  • Trei politicieni cu care liderul de la Casa Albă a avut contacte s-au autoizolat.
1629 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a anunţat că este dispus să îşi facă testul de coronavirus

Donald Trump a anunţat că este dispus să îşi facă testul de coronavirus

Preşedintele american, Donald Trump, a dat asigurări că el este dispus să fie testat dacă are coronavirus, dar a subliniat că medicii nu văd utilitatea analizelor. Presa a speculat că Donald Trump ar trebui să fie testat întrucât politicieni cu care a avut contacte sunt în autoizolare. "Mă simt foarte bine, dar oricum nu ar fi nimic extraordinar să fac un test", a declarat Donald Trump, citat de Agenţia France-Presse şi de cotidianul Le Figaro.

"Este ceva ce aş fi dispus să fac, dar am vorbit cu medicul de la Casa Albă şi mi-a spus că nu există niciun motiv să fac acest lucru, nu sunt simptome, nu este nimic. Dacă aş avea simptome, aţi fi primii care le-aţi vedea", le-a spus Donald Trump jurnaliştilor.

Doi politicieni republicani şi viitorul şef al Cancelariei prezidenţiale sunt în izolare voluntară, fără simptome, din cauza suspiciunilor că ar fi putut lua coronavirusul. Unul dintre ei, congresmanul Matt Gaetz, a declarat marţi că testul i-a ieşit negativ, dar va rămâne în izolare 14 zile. Matt Gaetz s-a aflat luni la bordul avionului prezidenţial Air Force One.

Potrivit celui mai recent bilanţ, în Statele Unite se înregistrează peste 850 de cazuri de coronavirus şi 27 de persoane decedate, informează CNN.

Foto: Profimedia Images

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
coronavirus,
trump

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici