Donald Trump a avut discuţii "foarte bune" cu Petro Poroşenko

Preşedintele SUA, Donald Trump, a avut discuţii "foarte bune" cu omologul său ucrainean, Petro Poroşenko, despre reformele din Ucraina şi despre conflictul separatist.

597 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a avut discuţii "foarte bune" cu Petro Poroşenko

Donald Trump a avut discuţii "foarte bune" cu Petro Poroşenko

Donald Trump a declarat că a avut "discuţii foarte, foarte bune" cu Petro Poroşenko. "Ucraina este un loc în care cu toţii ne-am implicat foarte mult", a adăugat Donald Trump, citat de cotidianul USA Today.

Preşedinţia Statelor Unite a transmis că Donald Trump şi Petro Poroşenko au discutat despre modalităţile de soluţionare pe cale paşnică a conflictului din estul Ucrainei, despre reformele Administraţiei proocidentale de la Kiev şi despre eforturile anticorupţie.

La rândul său, Petro Poroşenko a afirmat că este "o mare plăcere" să efectueze o vizită oficială în Statele Unite. Petro Poroşenko s-a întâlnit cu preşedintele SUA, Donald Trump, şi cu vicepreşedintele Mike Pence.

În paralel, Statele Unite au anunţat marţi înăsprirea sancţiunilor împotriva Rusiei, din cauza presupusei susţineri acordate insurgenţilor separatişti din estul Ucrainei şi a anexării regiunii Crimeea.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici