Donald Trump a fost huiduit de susţinătorii săi. Ce a făcut fostul preşedinte

Fostul preşedinte american a dezvăluit la un interviu că s-a vaccinat cu schema completă împotriva coronavirusului, iar reacţiile negative ale susţinătorilor săi n-au întârziat să apară.

2587 afișări
Imaginea articolului Donald Trump a fost huiduit de susţinătorii săi. Ce a făcut fostul preşedinte

Pentru ce a fost Trump huiduit de susţinătorii lui?

The Guardian a publicat ştirea conform căreia Donald Trump, fostul preşedinte republican al Statelor Unite, a fost huiduit de susţinătorii săi la un interviu susţinut public la Dallas, statul american Texas, în cadrul evenimetului ”The History Tour”.

Motivul? Trump a dezvăluit publicului că s-a vaccinat cu a treia doză, Booster, care face parte din schema completă de vaccinare anti-COVID. 

Interviul public a fost găzduit de fosta gazdă Fox News, Bill O’Reilly. Jurnalistul a declarat că el şi preşedintele sunt vaccinaţi. Trump a fost întrebat dacă şi-a inoculat şi doza Booster şi a răspuns afirmativ. După dezvăluirea informaţiei, majoritatea susţinătorilor săi ultra-conservatori care sunt anti-vaccinişti, au început să-l huiduiască.   

Fostul preşedinte s-a vaccinat cu schema completă Pfizer/Biontech în privat spre deosebire de alţi oficiali politici a căror vaccinare a fost transmisă la televizor sau pe internet. Ca de obicei, Trump nu doar că pretinde că a câştigat alegerile prezidenţiale din 2020, dar îşi revendică meritul pentru producerea vaccinului Pfizer. 

Conform ultimelor sondaje RealClearPolitics, Trump are 45% şanse să revină la Casa Albă după alegerile prezidenţiale din 2024. 

 

  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici