Donald Trump afirmă că "nu îi place" situaţia tensionată dintre Ucraina şi Rusia

Preşedintele Donald Trump a declarat luni că "nu îi place" situaţia între Rusia şi Ucraina, la o zi după ce trupele ruse au capturat trei nave ucrainene în Marea Neagră, în apropierea Peninsulei Crimeea, relatează site-ul agenţiei Reuters.

1144 afișări
Imaginea articolului Donald Trump afirmă că "nu îi place" situaţia tensionată dintre Ucraina şi Rusia

Donald Trump afirmă că "nu îi place" situaţia tensionată dintre Ucraina şi Rusia

"Nu îmi place ce se întâmplă. Sper că situaţia se va rezolva", a declarat Trump pentru reporteri.

Liderul de la Casa Albă a informat că liderii europeni analizează situaţia.

"Nu sunt încântaţi. Cu toţii lucrăm la această situaţie", a adăugat preşedintele american.

Jens Stoltenberg, secretarul general NATO, a cerut Moscovei eliberarea militarilor ucraineni şi a navelor. Cu toate acestea, Rusia a ignorat cerinţele şi a acuzat Kievul că ar complota cu statele occidentale pentru a provoca un conflict.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici