Donald Trump anunţă în seara aceasta un remediu revoluţionar împotriva Covid 19

  • Donald Trump va susţine în seara aceasta o conferinţă în care va anunţa un tratament revoluţionar împotriva Covid 19
  • Conferinţa de presă are loc la o zi după ce Trump a acuzat că “statul paralel” din FDA ar întârzia intenţionat vaccinul anti Covid
  • Trump a declarat că acest blocaj este o încercare de a i se diminua şansele de a fi reales
7399 afișări
Imaginea articolului Donald Trump anunţă în seara aceasta un remediu revoluţionar împotriva Covid 19

Donald Trump anunţă în seara aceasta un remediu revoluţionar împotriva Covid 19

În seara aceasta îţi e promisă o veste mare chiar de la  Preşedintele SUA, Donald Trump.

Secretarul de presă al Casei Albe, Kayleigh McEnany, a scris pe Twitter că Trump va susţine o conferinţă de presă în seara aceasta, la orele 18.00, (n.red: 01:00 noaptea în România) conferinţă în care va anunţa un tratament revoluţionar împotriva Covid 19.

Secretarul pentru Sănătate şi Servicii Umane, Alex Azar, dar şi şeful FDA ( Agenţia Americană pentru Alimente şi Medicamente) vor fi prezenţi la această conferinţă. Ea nu a dat însă vreun indiciu legat de descoperirea pe care o va anunţa Trump.

În ultimele luni Donald Trump a militat foarte mult pentru folosirea medicamentelor hidroxiclorochină şi clorochină în lupta anti Covid. Pe 15 iunie însă, FDA, care autorizează toate medicamentele, a retras pentru aceste două medicamente autorizaţia pentru uz de urgenţă în cazul pacienţilor cu Covid 19, pe motiv că ele nu au niciun beneficiu în reducerea ratei mortalităţii sau a duratei recuperării pacienţilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici