Donald Trump ar putea să îşi facă publice declaraţiile fiscale abia la sfârşitul mandatului

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a evocat posibilitatea de a face publice declaraţiile fiscale, dar abia la sfârşitul mandatului, argumentând că nu este interesat nimeni, în afară de jurnalişti, de impozitele plătite de el.

402 afișări
Imaginea articolului Donald Trump ar putea să îşi facă publice declaraţiile fiscale abia la sfârşitul mandatului

Donald Trump ar putea să îşi facă publice declaraţiile fiscale abia la sfârşitul mandatului (Imagine: Hepta/ Arhiva Mediafax Foto)

Întrebat într-un interviu acordat revistei The Economist dacă îşi va face vreodată publice declaraţiile fiscale, Donald Trump a declarat: "Nu ştiu. Este o întrebare interesantă. Mă îndoiesc că le voi face publice. Deoarece nu vor fi de..., de fapt nimănui nu îi pasă de impozitele mele, cu excepţia jurnaliştilor".

"La un moment dat le voi face publice. Poate le voi face publice după ce voi încheia mandatul, întrucât sunt foarte mândru de ele. Am făcut o treabă foarte bună", a adăugat preşedintele Statelor Unite.

Presa şi politicieni i-au cerut în mai multe rânduri lui Donald Trump să îşi dezvăluie declaraţiile fiscale, însă magnatul new-yorkez devenit preşedinte a refuzat să facă acest lucru.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici