Donald Trump aruncă în aer dispariţia lui Kim Jong Un: "Ştiu ce s-a întâmplat!" Anunţul făcut de preşedintele SUA

  • Donald Trump aruncă şi mai multă confuzie asupra dispariţiei liderului nord-coreean, Kim Jong Un.
  • Preşedintele SUA spune că stie ce s-a întamplat cu acesta.
  • "Îi urez mult bine", a spus Trump.
19880 afișări
Imaginea articolului Donald Trump aruncă în aer dispariţia lui Kim Jong Un: "Ştiu ce s-a întâmplat!" Anunţul făcut de preşedintele SUA

Donald Trump aruncă în aer dispariţia lui Kim Jong Un: "Ştiu ce s-a întâmplat!" Anunţul făcut de preşedintele SUA

Donald Trump anunţă că ştie ce s-a întâmplat cu Kim Jong Un, însă nu oferă şi alte detalii despre starea liderului nord-coreean. În ultimele zile au apărut informaţii contradictorii despre Kim Jong Un, inclusiv că acesta ar fi murit.

"Am o idee foarte bună cu ce s-a întâmplat cu el. Nu pot să vă spun exact, dar da, am o idee foarte bună. Nu pot să vă spun mai multe. Îi urez mult bine", a spus Trump în faţa presei. Mesajul preşedintelui american a provocat şi mai multă confuzie, mai ales că Trump nu crede că ultimul mesaj transmis de liderul din Coreea de Nord a fost transmis sâmbătă. "Nimeni nu ştie unde e, de ce să trimită scrisoarea aia sâmbătă? Nu cred că ăsta e breaking news, ca a trimis un mesaj sâmbătă", a spus Trump.

Kim Jong Un n-a mai fost văzut în public de pe 11 aprilie. "Monitorizăm atent situaţia de acolo", a anunţat şi secretarul de stat american, Mike Pompeo.


Abonează-te la Mediafax pe Youtube: Propunere controversată. Taxă de solidaritate, obligatorie pentru românii cu salarii de peste 3.200 de lei

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici