Donald Trump compară coronavirusul cu gripa. Cum a etichetat platforma Twitter mesajul preşedintelui SUA

  • Donald Trump compară coronavirusul cu gripa sezonieră
  • Preşedintele SUA: "Am învăţat să trăim" cu gripa, "la fel cum învăţăm să trăim cu Covid"
  • Platforma Twitter a etichetat cu avertisment mesajul, iar Facebook l-a eliminat
1361 afișări
Imaginea articolului Donald Trump compară coronavirusul cu gripa. Cum a etichetat platforma Twitter mesajul preşedintelui SUA

FOTO: Profimedia

Preşedintele SUA, Donald Trump, a comparat, marţi după-amiază, epidemia de coronavirus cu cea de gripă sezonieră, dar mesajul postat pe Twitter a fost etichetat cu avertisment, informează agenţia de presă Reuters.

"Vine sezonul de gripă! Mulţi oameni, în fiecare an, uneori peste 100.000 şi în pofida vaccinării, mor de gripă. Închidem ţara pentru asta? Nu, am învăţat să trăim cu ea, la fel cum învăţăm să trăim cu Covid, care pentru multe categorii este mult mai puţin letal", a transmis Donald Trump prin Twitter.

Preşedintele SUA a fost externat luni seară, dar continuă la Casa Albă tratamentul anticoronavirus.

Platforma de microblogging Twitter a ataşat o etichetă de avertizare mesajului postat de Donald Trump, semnalând că poate conţine informaţii eronate.

Potrivit CNN, reţeaua de socializare online Facebook a eliminat un mesaj similar al lui Donald Trump în urmă cu câteva ore.

În sezonul 2019-2020, aproximativ 22.000 de persoane au murit de gripă în Statele Unite, potrivit datelor Centrului american pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor.

Statele Unite au cele mai multe cazuri de coronavirus din lume, peste 7,4 milioane. Numărul deceselor a depăşit 210.000 în SUA, potrivit bilanţului Universităţii Johns Hopkins.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici