Donald Trump l-a numit pe generalul iranian asasinat, Qassem Soleimani, „fiu de căţea”. Reacţia mulţimii. VIDEO

Preşedintele american Donald Trump l-a numit pe generalul iranian Qassem Soleimani „fiu de căţea”, în timpul unui miting de campanie marţi noapte în Milwaukee, relatează NYPost.

3019 afișări
Imaginea articolului Donald Trump l-a numit pe generalul iranian asasinat, Qassem Soleimani, „fiu de căţea”. Reacţia mulţimii. VIDEO

Sursă foto: Profimedia

„Era regele bombelor puse pe marginea drumurilor. Un număr mare de oameni nu au mâini şi picioare din cauza acestui fiu de căţea” a spus Donald Trump despre fostul lider al Forţelor Quds din cadrul Gardienilor Revoluţiei din Iran.
 
Comentariul făcut de liderul de la Casa Albă a generat un val de aplauze din partea mulţimii de pe Arena UW-Milwaukee Panther.
 
Trump i-a criticat din nou cu această ocazie pe democraţi pentru că şi-au exprimat revolta cu privire la uciderea lui Soleimani. „Democraţii sunt revoltaţi că am ucis acest monstru terorist, deşi acest monstru se află în spatele a sute şi sute de morţi”. 
 
Qassem Soleimani a fost asasinat la începutul lunii în Iraq declanşând un nou val de tensiuni între SUA şi Iran

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici