Donald Trump nu este convins că Rusia s-ar fi implicat în alegerile SUA - oficial american

Donald Trump, preşedintele SUA, se îndoieşte în continuare că Rusia ar fi interferat în alegerile americane din 2016, a declarat nou său director de comunicare, Anthony Scaramucci, informează The Independent.

494 afișări
Imaginea articolului Donald Trump nu este convins că Rusia s-ar fi implicat în alegerile SUA - oficial american

Donald Trump nu este convins că Rusia s-ar fi implicat în alegerile SUA - oficial american (Imagine: Hepta)

Anthony Scaramucci a afirmat că preşedintele crede că serviciile de informaţii ruse ”sunt foarte încrezătoare în abilităţile lor de înşelăciune şi atacuri cibernetice” şi nu ar fi lăsat niciun fel de dovadă a unei eventuale intruziuni în sistemele computerelor Partidului Democrat.

”Dacă rusii ar fi atacat cibernetic cu adevărat şi ar fi făcut publice acele emailuri, nu ai fi avut niciun fel de dovadă a acestui lucru”, a spus Scaramucci, citându-l pe preşedintele american.

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat, vineri, numirea lui Anthony Scaramucci în funcţia de director de comunicare al Casei Albe şi demisia lui Sean Spicer din funcţia de secretar de presă.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici