Donald Trump reafirmă faptul că Mike Pence va candida din nou alături de el în 2020

Preşedintele american Donald Trump a informat că vicepreşedintele Mike Pence va candida din nou alături de el în alegerile prezidenţiale care urmează să aibă loc în noiembrie 2020, relatează site-ul agenţiei Reuters.

162 afișări
Imaginea articolului Donald Trump reafirmă faptul că Mike Pence va candida din nou alături de el în 2020

Donald Trump reafirmă faptul că Mike Pence va candida din nou alături de el în 2020

"Sunt foarte fericit cu Mike Pence", a declarat duminică liderul de la Casa Albă.

Preşedintele Donald Trump a semnalat anterior că va candida alături de vicepreşedintele Mike Pence şi în scrutinul prezidenţial din 2020. "Mike, vrei să fii din nou partenerul meu în cursa prezidenţială?", l-a întrebat Donald Trump pe vicepreşedinte în faţa jurnaliştilor în 2018.

 

Taguri:
sua,
alegeri,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici