Donald Trump revine asupra ideii unităţii de securitate cibernetică, spunând că nu poate fi pusă în practică

Preşedintele american, Donald Trump, revine pe Twitter cu o postare despre discuţia sa cu omologul său rus, Vladimir Putin, legată de unitatea de securitate cibernetică, afirmând că nu ar putea fi pusă în practică, conform presei internaţionale.

291 afișări
Imaginea articolului Donald Trump revine asupra ideii unităţii de securitate cibernetică, spunând că nu poate fi pusă în practică

Donald Trump revine asupra ideii unităţii de securitate cibernetică, spunând că nu poate fi pusă în practică (Imagine: Hepta)

Preşedintele american a anunţat duminică prin intermediul Twitterului că a discutat cu omologul său rus, Vladimir Putin, despre formarea unei unităţi pentru securitate cibernetică care să contracareze atacurile online asupra alegerilor.

El a revenit apoi cu o postare pe platforma de socializare, adăugând că dacă el şi Vladimir Putin au discutat despre asta, acest lucru nu înseamnă că ideea unităţii de securitate cibernetică s-ar putea realiza.

O anchetă a serviciilor de informaţii din SUA a stabilit că preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat campania de influenţare a rezultatului scrutinului prezidenţial desfăşurat în 2016 în scopul facilitării victoriei lui Donald Trump şi în ambiţia de a submina sistemul liberal-democratic occidental. Moscova a negat permanent acuzaţiile.

În urma summitului G20, unde cei doi lideri au avut o întrevedere, Donald Trump, preşedintele SUA, a acceptat negarea de către omologul său rus, Vladimir Putin, a acuzaţiilor privind presupusele ingerinţe ruse în scrutinul prezidenţial american.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici