Donald Trump semnalează numirea unui patron de club de fotbal şi filantrop în funcţia de ambasador în Marea Britanie

Preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, a semnalat joi că îl va numi pe Woody Johnson, proprietarul unei echipe de fotbal american, în funcţia de ambasador în Marea Britanie, relatează agenţiile de presă Reuters şi Associated Press.

2336 afișări
Imaginea articolului Donald Trump semnalează numirea unui patron de club de fotbal şi filantrop în funcţia de ambasador în Marea Britanie

Donald Trump semnalează numirea unui patron de club de fotbal şi filantrop în funcţia de ambasador în Marea Britanie (Imagine: hepta / Mediafax Arhiva Foto)

În cursul unui dineu organizat la Washington joi seară, Donald Trump a afirmat că va sta "lângă noul ambasador Woody Johnson", care va merge în Marea Britanie.

Numirea în funcţie nu a fost anunţată încă oficial.

Miliardarul şi filantropul Woody Johnson este proprietarul clubului de fotbal american New York Jets.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici