Donald Trump şi Mike Pence condamnă dur tentativele de atacuri cu bombe

Preşedintele SUA, Donald Trump, şi vicepreşedintele Mike Pence au condamnat în termeni duri, miercuri, acţiunile de trimitere a unor dispozitive explozive artizanale la foştii preşedinţi Bill Clinton şi Barack Obama şi la fostul adversar în cursa prezidenţială Hillary Clinton.

749 afișări
Imaginea articolului Donald Trump şi Mike Pence condamnă dur tentativele de atacuri cu bombe

Donald Trump şi Mike Pence condamnă dur tentativele de atacuri cu bombe

"Condamnăm tentativele de atacuri contra fostului preşedinte Barack Obama, a soţilor Clinton, a postului tv CNN şi a altora. Aceste acţiuni laşe sunt odioase şi nu îşi au locul în această ţară. Suntem recunoscători pentru reacţia rapidă a Serviciului de protecţie Secret Service, a FBI şi a autorităţilor locale. Cei responsabili vor fi aduşi în faţa justiţiei", a transmis Mike Pence prin Twitter.

Preşedintele Donald Trump s-a raliat afirmaţiilor lui Mike Pence. "Sunt de acord din toată inima", a afirmat Donald Trump prin Twitter.

Dispozitive explozive au fost trimise miercuri la vila soţilor Bill şi Hillary Clinton, la biroul lui Barack Obama şi la postul de televiziune CNN.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici