Donald Trump: Statele Unite investesc masiv în tehnologii inovatoare

Statele Unite investesc masiv în dezvoltarea de tehnologii inovatoare care să le permită cetăţenilor să fie competitivi, a declarat preşedintele Donald Trump la Forumul Economic de la Davos (Elveţia), menţionând sistemele de inteligenţă artificială, calculatoarele cuantice şi tehnologia 5G.

530 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: Statele Unite investesc masiv în tehnologii inovatoare

Donald Trump: Statele Unite investesc masiv în tehnologii inovatoare

"Ca parte centrală a angajamentului nostru de a construi o societate integratoare, am creat Consiliul Naţional al Angajatului American. Vrem ca fiecare cetăţean, indiferent de vârstă şi de situaţie, să dobândească abilităţi noi pentru a putea fi competitiv şi a avea succes în locurile de muncă de mâine. Acest lucru include sisteme industriale esenţiale precum inteligenţa artificială, computerele cuantice şi tehnologia 5G", a declarat Donald Trump, potrivit Casei Albe.

"Continuăm să îmbrăţişăm tehnologia, nu să ne ferim de ea. Atunci când oamenii sunt liberi să inoveze, milioane de persoane vor trăi mai mult, vor avea vieţi mai fericite şi mai sănătoase", a precizat liderul de la Casa Albă.

"De ani întregi, America a arătat lumii că drumul spre un viitor mai prosper începe prin plasarea angajaţilor pe primul loc, prin alegerea creşterii economice şi prin libertatea acordată antreprenorilor de a-şi pune în practică visurile", a subliniat preşedintele SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici