Donald Trump susţine că afirmaţiile despre femei au doar rol de "divertisment", insistând că le respectă

Donald Trump, candidatul republican la funcţia de preşedinte al SUA, susţine că afirmaţiile sale percepute calomniatoare la adresa femeilor au fost făcute doar pentru "divertisment", susţinând că nu reflectă adevăratele lui sentimente, informează site-ul Politico.com.

585 afișări
Imaginea articolului Donald Trump susţine că afirmaţiile despre femei au doar rol de "divertisment", insistând că le respectă

Donald Trump susţine că afirmaţiile despre femei au doar rol de "divertisment", insistând că le respectă

"Multe din declaraţiile mele au avut ca scop divertismentul, nimeni nu are mai mult respect pentru femei decât mine", a afirmat Donald Trump într-un interviu acordat postului KSNV-TV.

De-a lungul timpului, Donald Trump a fost acuzat că a făcut numeroase declaraţii catalogate misogine.

Recent, candidatul republican a avut un schimb de replici cu fosta câştigătoare Miss Universe Alicia M., o susţinătoare a democratei Hillary Clinton, numind-o pe tânără "dezgustătoare" şi ameninţând că va dezvălui o înregistrare video compromiţătoare.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici