Donald Trump susţine că cei care îl critică în legătură cu conduita sa la summitul cu Vladimir Putin sunt ipocriţi

Preşedintele SUA, Donald Trump, susţine că ar fi fost criticat de "presa ştirilor false" indiferent dacă ar fi fost dur sau nu în discuţiile de la Helsinki cu omologul său rus, Vladimir Putin, pe fondul criticilor că a sugerat că are încredere mai mare în Putin decât în serviciile secrete americane.

526 afișări
Imaginea articolului Donald Trump susţine că cei care îl critică în legătură cu conduita sa la summitul cu Vladimir Putin sunt ipocriţi

Donald Trump susţine că cei care îl critică în legătură cu conduita sa la summitul cu Putin sunt ipocriţi

"Am fost sever criticat de presa ştirilor false că am fost prea bun cu preşedintele Putin. În trecut, ar fi spus că este diplomaţie. Dacă aş fi fost vocal & rău, aş fi fost criticat că am fost prea dur. Vă amintiţi când au zis că am fost prea dur cu preşedintele Kim! Ipocriţi", susţine Trump într-un mesaj postat pe Twitter.

Preşedintele SUA care s-a întâlnit luni la Helsinki cu Vladimir Putin, la finalul unui turneu diplomatic în cursul căruia liderul de la Casa Albă a criticat în repetate rânduri aliaţii europeni ai Washingtonului, şi-a atras critici dure pentru că a sugerat că are încredere mai mare în preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, decât în evaluările serviciilor secrete americane privind ingerinţele electorale ruse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici