Donald Trump susţine că ştie „exact” cine este noul lider al reţelei teroriste Stat Islamic

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, vineri seară, fără a oferi detalii, că ştie „exact” cine este noul lider al organizaţiei teroriste Stat Islamic.

1094 afișări
Imaginea articolului Donald Trump susţine că ştie „exact” cine este noul lider al reţelei teroriste Stat Islamic

Donald Trump susţine că ştie „exact” cine este noul lider al reţelei teroriste Stat Islamic

Organizaţia „ISIS (Stat Islamic în Irak şi Siria -n.red.) are un nou lider. Ştim exact cine este!", a afirmat Donald Trump prin Twitter, fără a oferi detalii.

Reţeaua teroristă Stat Islamic (Stat Islamic în Irak şi Siria, Stat Islamic în Irak şi Levant, Daesh) a confirmat joi moartea liderului Abu Bakr al-Baghdadi, ucis într-o operaţiune militară americană efectuată în Siria.

Reţeaua teroristă sunnită a anunţat că noul lider este Abu Ibrahim al-Hashimi al-Qurayshi şi a ameninţat Statele Unite cu atentate.

Taguri:
sua,
terorism,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici