Donald Trump: "Terorismul islamic trebuie oprit prin orice mijloace"

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump a afirmat vineri, la o zi după atentatele din Spania, că "terorismul islamic radical" trebuie oprit prin "orice mijloace", informează AFP.

1330 afișări
Imaginea articolului Donald Trump: "Terorismul islamic trebuie oprit prin orice mijloace"

Donald Trump: "Terorismul islamic trebuie oprit prin orice mijloace"

"Terorismul islamic radical trebuie oprit indiferent de mijloacele necesare! Tribunalele trebuie să ne dea dreptul de a ne proteja. Trebuie să fim puternici!", a scris Trump pe Twitter în al patrulea mesaj al său după atentatele de la Barcelona şi Cambrils, în care 14 oameni au fost ucişi şi alţi 130 răniţi.

Preşedintele american a condamnat joi acest "atac terorist", promiţând autorităţilor spaniole ajutorul Statelor Unite. "Fiţi curajoşi şi puternici, noi vă iubim!", a spus Trump.

Într-un mesaj postat anterior pe Twitter, preşedintele american Donald Trump a dat vineri asigurări că Statele Unite ale Americii sunt pregătite pentru orice posibile "probleme" şi că frontierele ţării sunt sigure.

"Ministerul Securităţii Interne şi forţele de securitate sunt în alertă şi urmăresc îndeaproape orice semn de probleme. Frontierele noastre sunt mult mai solide decât oricând înainte!", a mai spus Trump.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici