Donald Trump va vizita marţi centrul evreiesc din oraşul Pittsburgh vizat de atacul armat

Preşedintele SUA, Donald Trump, se va deplasa marţi la centrul evreiesc din oraşul Pittsburgh vizat de un atac armat soldat cu 11 morţi, anunţă Casa Albă, citată de site-ul de ştiri Axios.com.

141 afișări
Imaginea articolului Donald Trump va vizita marţi centrul evreiesc din oraşul Pittsburgh vizat de atacul armat

Donald Trump va vizita marţi centrul evreiesc din oraşul Pittsburgh vizat de atacul armat

Preşedintele Donald Trump şi soţia sa, Melania Trump, se vor deplasa marţi în statul Pennsylvania, "pentru a plânge alături de comunitatea din Pittsburgh" după atacul comis sâmbătă la o sinagogă.

"Preşedintele apreciază comunitatea evreiască americană pentru tot ce reprezintă, îi iubeşte pe evreii americani ca fiind membri ai propriei familii", a declarat Sarah Sanders, purtătorul de cuvânt al Casei Albe.

Unsprezece persoane au fost ucise, iar şase au fost rănite în urma atacului armat produs la o sinagogă din Pittsburgh. Presupusul autor al atacului armat din sinagogă a fost arestat preventiv. Este vorba de Robert B., în vârstă de 46 de ani. În timpul atacului armat, individul a făcut declaraţii cu caracter antisemit.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici