Donald Trump vrea să efectueze deplasări electorale începând de sâmbătă, deşi este bolnav COVID-19

  • Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, intenţionează să reia deplasările electorale prin participarea la evenimente sâmbătă şi duminică, la mai mult de o săptămână de când a fost diagnosticat ca având COVID-19, informează agenţia Reuters.
  • Centrul american pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor recomandă ca persoanele care au avut simptome grave de COVID-19 să stea în casă 20 de zile de la apariţia simptomelor.
  • Vineri, Donald Trump va efectua un nou test privind coronavirusul.
206 afișări
Imaginea articolului Donald Trump vrea să efectueze deplasări electorale începând de sâmbătă, deşi este bolnav COVID-19

Donald Trump vrea să efectueze deplasări electorale începând de sâmbătă, deşi este bolnav COVID-19

"Mă simt atât de bine", a declarat Donald Trump într-un interviu acordat joi seară postului tv Fox News.

Preşedintele SUA a precizat că, dacă va primi acordul medicilor, se va deplasa sâmbătă şi duminică în campanie electorală în statele Florida şi Pennsylvania.

Vineri, Donald Trump va efectua un nou test privind coronavirusul.

Centrul american pentru Controlul şi Prevenirea Epidemiilor recomandă ca persoanele care au avut simptome grave de COVID-19 să stea în casă 20 de zile de la apariţia simptomelor.

Medicul Casei Albe, Sean Conley, a anunţat joi că Donald Trump a încheiat terapia anti-Covid-19, are o stare stabilă şi ar putea relua participarea la evenimente publice începând de sâmbătă.

Donald Trump încearcă să recupereze distanţa din sondajele de opinie faţă de Joseph Biden, candidatul Partidului Democrat în scrutinul prezidenţial din 3 noiembrie. Biden a continuat campania electorală în ultimele zile, iar vineri are un eveniment în Las Vegas, Nevada.

Kayleigh McEnany, purtătorul de cuvânt al Preşedinţiei SUA, a declarat vineri că Donald Trump este pregătit să meargă în campanie electorală. "Încercăm să ţinem pasul cu preşedintele, care este pregătit să meargă în campanie imediat ce va primi acordul medicilor. Analizele medicale sunt în curs şi vor asigura că nu va transmite virusul în cursul deplasărilor", a precizat McEnany, potrivit Fox News.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici