Donald Trump vrea să îl invite pe Kim Jong-Un la Casa Albă/ Preşedintele SUA declară că este "foarte pregătit" pentru întâlnirea cu liderul din Coreea de Nord, dar rezultatul va depinde de "atitudine"

Preşedintele american, Donald Trump, s-a declarat "foarte pregătit" pentru întrevederea cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, subliniind că rezultatul întâlnirii depinde de "atitudine", informează site-ul agenţiei Associated Press.

1497 afișări
Imaginea articolului Donald Trump vrea să îl invite pe Kim Jong-Un la Casa Albă/ Preşedintele SUA declară că este "foarte pregătit" pentru întâlnirea cu liderul din Coreea de Nord, dar rezultatul va depinde de "atitudine"

Donald Trump "foarte pregătit" pentru întâlnirea cu Kim Jong-Un, dar afirmă că rezultatul va depinde de "atitudine"

"Sunt foarte bine pregătit. Nu cred că trebuie să mă pregătesc foarte mult. Este vorba de atitudine. Este vorba de dorinţa de a face lucrurile", a declarat Donald Trump după întrevederea pe care a avut-o cu premierul Japoniei, Shinzo Abe.

"Coreea de Nord trebuie să accepte denuclearizarea. Dacă nu renunţă la programul de înarmare nucleară, acest lucru nu va fi acceptabil; şi nu putem elimina sancţiunile", a spus preşedintele Statelor Unite.

"Cred că m-am pregătit de mult timp pentru acest summit, aşa cum a făcut şi cealaltă parte. Cred că sunt pregătit de mult timp. Deci, nu este o problemă de pregătire, este o problemă de a vrea ori a nu vrea să se întâmple ceva", a subliniat Donald Trump.

Preşedintele SUA, Donald Trump, urmează să aibă o întrevedere cu liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, pe 12 iunie, în Singapore.

Donald Trump vrea să îl invite pe Kim Jong-Un la Casa Albă

Preşedintele SUA, Donald Trump, speră să îl invite pe liderul Coreei de Nord, Kim Jong-Un, în Statele Unite, dacă negocierile se vor derula bine, informează site-ul agenţiei Associated Press.

Întrebat, după întrevederea cu premierul Japoniei, Shinzo Abe, dacă intenţionează să îl invite vreodată pe Kim Jong-Un în Statele Unite, Donald Trump a manifestat deschidere faţă de această idee.

Preşedintele SUA a afirmat că "sigur" îl va invita pe liderul autoritarist din Coreea de Nord în SUA dacă negocierile au un rezultat favorabil.

Întrebat dacă îl va invita pe Kim Jong-Un la reşedinţa sa din Mar-a-Lago (statul Florida) ori la Casa Albă, Donald Trump a precizat, zâmbind: "Poate vom începe cu Casa Albă".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici