Două avioane militare indiene, doborâte în urmă cu puţin timp, ca răspuns la ATACURILE aeriene din urmă cu o zi

Pakistanul a doborât miercuri două avioane militare indiene, a informat un purtător de cuvânt al forţelor armate pakistaneze, la o zi după ce India a efectuat atacuri aeriene care au vizat militanţi pakistanezi din Kashmir, relatează site-ul agenţiei Reuters şi BBC.

10425 afișări
Imaginea articolului Două avioane militare indiene, doborâte în urmă cu puţin timp, ca răspuns la ATACURILE aeriene din urmă cu o zi

CONFLICTUL ia amploare: Pakistanul a doborât două avioane militare indiene, la o zi după ce India a efectuat atacuri aeriene

Purtătorul de cuvânt a mai informat că unul dintre avioane s-a prăbuşit în Pakistan, iar un pilot a fost arestat.

Pakistanul a informat că atacurile sale au vizat ţinte indiene, la o zi după o serie de atacuri aeriene efectuate de India, împotriva militanţilor pakistanezi din mişcarea Jaish-e-Mohammad.

„Doi piloţi au fost arestaţi - unul dintrei ei a fost rănit şi este îngrijir la Spitalul Militar. Celălalt se află în custodia noastră", a declarat purtătorul de cuvânt al forţelor armate pakistaneze, Generalul Asif Ghafoor.

Relaţiile au devenit tensionate după ce, la 14 februarie, cel puţin 40 de agenţi ai poliţiei paramilitare au fost ucişi într-un atentat care a avut loc în Kashmirul Indian, acesta fiind cel mai sângeros atac comis asupra forţelor indiene în cei 30 de ani de insurgeţă din regiunea majoritar musulmană.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici