Două cutremure foarte puternice, miercuri dimineaţă, în Italia

Două cutremure foarte puternice s-au produs, miercuri dimineaţă, în regiunea italiană Marche. Seismele au fost resimţit în multe regiuni centrale şi nordice, inclusiv la Roma. După cele două cutremure puternice, au fost anunţate alte 9 seisme mai slabe ca magnitudine.

10486 afișări
Imaginea articolului Două cutremure foarte puternice, miercuri dimineaţă, în Italia

Două cutremure foarte puternice, miercuri dimineaţă, în Italia

Cel mai puternic cutremur a avut magnitudinea 5,7 şi s-a produs la ora 7.07, urmat de un seism de magnitudine 4, la ora 7.12.

Apoi, între orele 7.15 şi 7.35, s-au raportat alte 9 cutremure cu magnitudini cuprinse între 3,6 şi 2,4, informează agenţia ANSA.

În regiunea Marche, oamenii au ieşit pe străzi şi au sosit numeroase sesizări la pompieri cu privire la fisuri şi crăpături în pereţii caselor după cutremurul puternic. Pompierii din Ancona au anunţat că o clinică privată îi evacuează parţial pe oameni.

Cursurile în şcoli şi universităţi au fost suspendate preventiv în mai multe oraşe din regiunea Marche. În special, în Fano, Pesaro, Senigallia şi Ancona, toate şcolile sunt închise.

De asemenea, circulaţia trenurilor a fost suspendată ca măsură de precauţie în apropiere de Ancona, pe linia Adriaticii, din cauza unor suspiciuni de avarii la şine şi pentru a efectua verificări după cutremurele puternice din regiunea Marche.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
italia,
cutremure,
seism

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici